top of page

U wilt nieuwe business ideeën toetsen?

Het testen van nieuwe zakelijke ideeën om te zien hoe duurzaam ze zijn, is een goed begin voor elk startend bedrijf. Validatie van nieuwe concepten, voor u begint, kan veel geld besparen en de juiste focus aanbrengen.

Bij het testen van nieuwe zakelijke ideeën gebruiken we de nieuwe methodologie zoals ontwikkeld door Strategyzer. Dezelfde methode gebruiken we bij het innoveren van bedrijfsmodellen en het ontwerpen van nieuwe waardeproposities.


Als een van de weinige partijen in Nederland kunnen wij u ondersteunen bij businessmodelinnovatie, businessmodelgeneratie en waardepropositieontwerp.

Strategyzer heeft een nieuwe methodologie ontwikkeld, specifiek om nieuwe zakelijke ideeën te testen, met het businessmodel canvas, het waardepropositie canvas en meer tools van Strategyzer. Met behulp van deze nieuwe methode kunnen wij de ontwikkeling van uw startup of nieuwe concept nog beter ondersteunen en versnellen. Het testen van zakelijke ideeën, het ontwikkelen en stimuleren van uw testvaardigheden en ook het testen in uw organisatie opschalen wordt door de methode ondersteunt. Naar onze mening is het een ideale aanpak voor corporate innovators, startende ondernemers en solopreneurs om effectieve innovatieprocessen langs een efficiënt pad te sturen, van een goed idee naar een gevalideerd bedrijf.


Bent u op zoek naar professionele begeleiders om uw ideeën te toetsen dan komen wij graag met u in gesprek. U kunt ons bereiken via +31 (0)85 2006244 of stuur ons een email op info@crossings-advisory.com.

Comments


bottom of page