top of page

"When you're doing a major merger, you got to hope you didn't get it wrong. That's the view of any CEO."

Voor een succesvolle fusie is chemie nodig tussen partijen en moet het juiste spoor worden gevonden. Wij ondersteunen fusietrajecten, van het vaststellen van mogelijke fusiekandidaten en de identificatie van de fusiepartner, tot en met de realisatie van de fusie en de gestelde doelen. Wij begeleiden partijen waar nodig om in het juiste spoor te komen. 

Een fusie is een geweldig instrument voor het bundelen van krachten. Wij bespreken graag met u hoe de krachten het beste te bundelen om de synergie effecten optimaal te benutten.
 

Fusies kunnen een krachtig effect hebben op de waarde van uw onderneming, zorgen voor een kostenverlaging per unit of leiden tot een toename van het marktaandeel. Een belangrijke reden voor het inzetten van een fusie als juridisch instrument is het sneller bereiken van een doel. In de praktijk blijkt het succesvol uitvoeren van een fusie gepaard te gaan met uitdagingen. De plannen moeten zo concreet mogelijk zijn en acties en doelstellingen moeten worden bewaakt. Wij kunnen u ondersteunen in dit gehele proces, van business case en het vinden van een fusiepartner tot en met de realisatie van een succesvolle fusie. 

Crossings is aangesloten bij: 

Crossings lid van DCFA

Bedrijfsfusie

Contact F&O Fusie
bottom of page