top of page

"Making a company fit to sell may be the only way to ensure you never need to find a buyer."

Bij de verkoop van uw onderneming moet de pijl in de roos gegooid worden. Vanaf de proactieve voorbereiding tot en met het afhandelen van de transactie is scherpte vereist.  

Bij een bedrijfsoverdracht aan derden speelt het vinden van de juiste koper een hoofdrol. Dankzij ons brede netwerk, onze marktkennis en onze mogelijkheden om uw bedrijf via verschillende kanalen te presenteren, zijn wij in staat om proactief de juiste koper voor uw onderneming te vinden en in de roos te schieten. Wij vinden de juiste koper en verzorgen uw 'best exit'.

Het zorgvuldig voorbereiden van het exit-proces is een van de belangrijkste factoren voor succes. Zo kan een meer-jaren exit plan vroegtijdig potentiële waarde en risico's in kaart brengen en uw onderneming 'verkoopbaar' maken. Een fiscale en juridische toets, als onderdeel van het exit plan kan vervelende financiële verrassingen voorkomen. In een gedegen verkoopplan worden de potentiële kopers geïdentificeerd, het verkoopproces en de onderhandelingsstrategie vastgesteld. 

 

Uw exit strategie ontwikkelen we samen met u; uw best exit in goede handen van ons team

Ons multidisciplinaire team met commerciële, fiscale, accountancy, juridische en waarderings-kennis staat klaar voor uw ‘best exit’.

Crossings is aangesloten bij: 

Crossings lid van DCFA

Bedrijf verkopen

Contact F&O Verkoop
bottom of page