top of page

Bedrijf kopen

"The key to making acquisitions is being ready because you really never know when the right big one is going to come along."

Bij de aankoop van een onderneming slaan we de brug die nodig is en krijgen zo nodig de onderste steen boven. U mag hierbij niet voor verrassingen komen te staan.

 

Ons multidisciplinaire team onderzoekt alle facetten van de onderneming die u wilt kopen, zonder het doel uit het oog te verliezen. Een gedegen aanpak met oog voor detail voorkomt verrassingen bij het overnemen van een bedrijf.

Een gedegen aankoopplan, eventueel inclusief een marktscan en target analyse, zijn belangrijke bouwstenen tijdens de voorbereidingsfase. Een onafhankelijke bedrijfswaardering maakt de strategische waarde en de synergievoordelen van de overname glashelder en kan voorkomen dat u teveel biedt. 

Tijdens de bedrijfsovername staan we u graag bij in de onderhandelingen en een juiste uitvoering van alle formaliteiten (intentieverklaring, due diligence, koopcontract, etcetera). 

Nazorg, na overname, achten we kritisch daar waar het gaat om snelle realisatie van synergievoordelen door een grondige integratieplanning, change management en voldoende managementsupport. 

Crossings is aangesloten bij: 

Crossings lid van DCFA
Contact F&O Koop
bottom of page