top of page

Bedrijfswaardering

U bent op zoek naar een objectieve bedrijfswaardering? Onze Register Valuators maken objectieve en zo nodig anonieme waarderingen. Hierbij leggen we de fundamenten van de onderneming bloot en onderzoeken alle aspecten die van invloed zijn op de waarde. Crossings Advisory is aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Register Valuators (NIRV) en kan u eventueel bijstaan in gerechtelijke procedures.

Beter sturen op waarde door onafhankelijke waardebepaling

Wij geven u een onafhankelijk inzicht in waarde en zorgen ervoor dat u op een heldere wijze inzicht krijgt in de factoren die de waarde van een onderneming bepalen. Met kennis van die fundamenten kunt u nog beter sturen op meer waarde in de toekomst.

Bedrijfswaarderingen voor bedrijfsovername en andere doeleinden; Discounted cash flow methode

Het doorgronden van de historische prestaties van uw onderneming is een kritieke component voor de waardering. Daarnaast vormen lange termijn trends (in onder andere cash flow, zoals geanalyseerd in een DCF methode, als een van de gebruikte waarderingsmethoden) ook in vergelijking met die van uw collega's belangrijke input voor een objectieve waardering. 

 

Waarde van uw bedrijf bepalen; valuation geeft u inzicht in de weg naar een hogere waardering

Een waarderingsrapport geeft u dus niet alleen inzicht bij aankoop (en verkoop) of een geschil maar ook in hoe u het resultaat van uw onderneming snel kunt verbeteren en de waarde kunt verhogen.

Onze focus bij waarderen:

Crossings is aangesloten bij: 

Crossings lid van NIRV
Mergers and Acquistions _ Valuation _ Ha

"Understanding a company's past is essential to forecasting its future"

bottom of page