top of page

Wij zijn een jong en daadkrachtig adviesbureau dat professionele ondersteuning biedt bij bedrijfsoverdrachten, herstel en waarderingen en laat zien hoe u uw bedrijf sneller kunt laten groeien. Hierbij laten we ons niet ontmoedigen door obstakels. Immers voor Crossings is geen brug te ver om doelstellingen te realiseren. Dat doen wij samen met u. 

 

Betrouwbaar

Wij vinden het belangrijk om het vertrouwen van onze klanten te winnen en te behouden. Ook als we soms hiervoor onze eigen belangen opzij moeten zetten.

Persoonlijk en gericht op een vriendschappelijke relatie voor de lange termijn

Ons team bestaat uit gedreven mensen. Naast collega's zijn we een hechte community waarin persoonlijke ontwikkeling een belangrijke rol vervult. We zijn betrokken experts met een rijke ervaring uit zowel de private als de publieke sector. Samen met onze klanten bouwen we aan de toekomst van gezonde ondernemingen, een nieuwe morgen.

Uitmuntend

Ons team streeft naar excellente dienstverlening. Kundig en met ambitie en durf waar nodig.

 

Met gezond verstand

Met Hollandse nuchterheid kijken we naar de zaken die u ons voorlegt.

 

Naast ons eigen team van ervaren specialisten maakt Crossings gebruik van een netwerk van partners om u de multidisciplinaire kennis te leveren die nodig is. Specifiek voor de werving en selectie voor management-, directie- of bestuursrollen, bedrijfsopvolging of kritieke interim posities werken wij samen met ons partnerbedrijf Crossings People. Meer informatie verstrekken wij u graag of kunt u vinden op www.crossings-people.com of op www.crossings.co.com.

De mensen van Crossings accepteren geen status quo. We zijn altijd op zoek naar het potentieel, zodat we voor onze klanten nieuwe mogelijkheden en scenario's kunnen ontwikkelen. Creating 'New Realities' is ons motto, en dat doen we graag voor U.

Ons verhaal gaat over entrepreneurs. Crossings is opgericht door en voor ondernemers die weten hoe belangrijk het is om op het juiste moment het doel te bereiken. Het is opgezet vanuit het idee dat het met ambitieuze mensen mogelijk moet zijn om excellente dienstverlening te combineren met winstgevendheid, waarbij het belang van de klant voorop staat.

 

"Our story is about
entrepreneurs."

Over Crossings

Contact Over Crossings
bottom of page