top of page
simon-caspersen-524699-unsplash.jpg

Fusies en overnames hebben meestal een directe impact op het business model, de inrichting van bestuur en organisatie, de vermogensstructuur en aandeelhouderschap. De overdracht van een onderneming is een zeer kritieke fase in de levenscyclus van uw onderneming. Of u nu een bedrijf verkoopt, koopt, fuseert of uw eigen opvolging organiseert, u wilt geen risico's lopen. Dan is het dus van groot belang dat uw adviseur uw sector goed kent.

 

Fusies en overnames zetten wij in als middel om strategische doelen sneller te bereiken. Wij brengen mensen en bedrijven bij elkaar waar het gaat om aan- en verkoop van bedrijven, delen van bedrijven of specifieke activa. Wij bouwen de brug voor participaties, joint-ventures of andere samenwerkingsvormen met andere bedrijven in de houtsector en toelevering aan de bouw en de industrie, die goed bij u passen en u verder brengen.

Wij kennen uw sector en belangrijkste ontwikkelingen daarin. We denken graag met uw mee waar het gaat om een grote oversteek, zoals een aankoop of verkoop van een onderneming of een bedrijfsopvolging door uw kinderen of het personeel. 

De houtsector, met zijn ambachtelijke karakter en prachtige natuurlijke producten, is al jaren aan het internationaliseren. Ook internationaal kennen we de grote spelers en weten de verbinding te leggen indien nodig.

Vrijblijvend maken we graag kennis met u en uw onderneming in de houtsector. Wilt u meer weten, dan kunt u ons altijd bereiken op +31 (0)85 2006244 of op info@crossings-advisory.com.

Onze focus bij Fusies en Overnames:

Crossings is aangesloten bij: 

Crossings lid van DCFA
Mergers and Acquistions _ Valuation _ Ha
Crossings lid van NIRV

Fusies en Overnames in 'de Houtwereld'

bottom of page