top of page

Business model innovatie; "dream big, create and inspire"

U wilt met uw organisatie meegaan in een nieuwe realiteit maar u heeft geen heldere strategie die uw bedrijf onderscheid van anderen? Neemt de kracht van uw huidige businessmodel af door alle ontwikkelingen om u heen? Digitalisering, subscription management, nieuwe samenwerkingsmodellen, directe distributiekanalen, nieuwe technologieën, u bent niet de enige die hiermee te maken heeft en u zult er in toenemende mate mee te maken krijgen in de toekomst.

Crossings Advisory helpt uw businessmodel te herinterpreteren in de huidige tijd, zodat u een innovatief nieuw businessmodel systematisch leert begrijpen, ontwikkelen en implementeren. Hierbij kan het gaan om het vaststellen van een nieuw business model of om het analyseren en renoveren van een bestaand business model. Wij ondersteunen u zowel bij businessmodel definitie als bij business model innovatie. Met behulp van moderne tools en methodieken leren wij, samen met u, de componenten van uw business model op een dieper niveau begrijpen. Hierbij kan het gaan om de toekomstige wensen van uw klanten, uw value proposition, de marktdynamiek en de strategische keuze van uw marktsegmenten, passende distributiekanalen en het type relatie dat u wilt opbouwen met uw klanten.

Alexander Osterwalder en Harry Bruintjes (Partner Crossings Advisory), Berlijn 2019

Voor de invulling van uw nieuwe businessmodel maken we kritieke factoren als de kernprocessen van uw organisatie, de onderscheidende elementen en eventuele noodzakelijke partnerships inzichtelijk. De vaststelling van een nieuwe businessmodel vereist creativiteit, diepgaande kennis van uw markt en klanten, inzicht in toekomstige ontwikkelingen in uw sector en een dosis geestelijke scherpte.


Onze aanpak is voor degenen die klaar zijn om ouderwetse modellen te vervangen en nieuwe modellen te omarmen. Het is iets voor u als u bereid bent uw huidige bedrijfsvoering in een nieuw licht te bezien. Wij maken hierbij gebruik van de bewezen methodologie, zoals omschreven in het boek " Business Model Generation" van Alexander Osterwalder. Als u meer over wilt weten over deze methode kunt u vrijblijvend onze handleiding voor businessmodel generatie en -innovatie downloaden opvragen. Wij sturen u deze graag toe. Mocht u hierover vragen hebben dan beantwoorden we deze graag..


Bij voorkeur bespreken we in een persoonlijke gesprek met u uw specifieke situatie om vast te stellen wat de mogelijkheden zijn voor u . U kunt ons bereiken op +31 (0)85 2006244 of via info@crossings-advisory.com.Komentarze


bottom of page