top of page

Een bedrijf verkopen is eenvoudig, een bedrijf verkopen tegen de juiste prijs is een ware Kunst


In deze podcast licht onze partner, Harry Bruintjes, toe welke aspecten van belang zijn bij het verkopen van uw onderneming. Een bedrijf verkopen is eenvoudig, een bedrijf verkopen tegen de beste prijs is een ware Kunst. Luister hieronder naar de podcast over dit boeiende thema. Elke onderneming vraagt een eigen aanpak.

Cash flow is 'King' in waardecreatie en hier wordt vaak op gefocust. Maar wat dacht u van aspecten als timing, kennis van de markt, business model innovatie, de 'verpakking'? Een bedrijf verkopen vraagt om een gedegen plan en visie. Meer weten? Luister dan naar deze podcast.Wilt u eens bespreken wat dit voor uw eigen onderneming zou kunnen betekenen, neem dan contact met ons op via: info@crossings-advisory.com of rechtstreek met Harry Bruintjes via harry.bruintjes@crossings-advisory.


------------------

Crossings Advisory is een adviesbedrijf gespecialiseerd in waarde creatie door middel van fusies en overnames, herstructurering of groeiplannen. Wat ons drijft is een passie voor transformatie en groei, hetgeen wij mede ondersteunen vanuit andere activiteiten:


Wilt u meer weten over Harry Bruintjes, kijk dan op:
Kommentare


bottom of page