top of page

Fusies en overnames in de 'houtwereld'; aan de orde van de dag

De houtsector, met zijn ambachtelijke karakter en prachtige natuurlijke producten, is al jaren aan het internationaliseren. Fusies en overnames zijn aan de orde van de dag in de sector.

Fusies en overnames hebben meestal een directe impact op het business model, de inrichting van bestuur en organisatie, de vermogensstructuur en aandeelhouderschap. De overdracht van een onderneming is een zeer kritieke fase in de levenscyclus van uw onderneming. Of u nu een bedrijf verkoopt, koopt, fuseert of uw eigen opvolging organiseert, u wilt geen risico's lopen. Dan is het dus van groot belang dat uw adviseur uw sector goed kent en begrijpt wat de impact van uw belangrijkste assets is op de waarde van uw onderneming.


Fusies en overnames om uw doelen sneller te bereiken

Fusies en overnames zetten wij in als middel om uw strategische doelen sneller te bereiken.

Wij brengen mensen en bedrijven bij elkaar waar het gaat om aan- en verkoop van bedrijven, delen van bedrijven of specifieke activa.

Wij bouwen de brug voor participaties, joint-ventures of andere samenwerkingsvormen met andere bedrijven in de houtsector en toelevering aan de bouw en de industrie, die goed bij u passen en u verder brengen.

De houtwereld is ook onze wereld

Wij kennen uw sector en belangrijkste ontwikkelingen daarin. We denken graag met uw mee waar het gaat om een grote oversteek, zoals een aankoop of verkoop van een onderneming of een bedrijfsopvolging door uw kinderen of het personeel (management buy out). 


De houtsector, met zijn ambachtelijke karakter en prachtige natuurlijke producten, is al jaren aan het internationaliseren. Ook internationaal kennen we de grote spelers en weten de verbinding te leggen indien nodig.


Vrijblijvend maken we graag kennis met u en uw onderneming in de houtsector. Wilt u meer weten, dan kunt u ons altijd bereiken op +31 (0)85 2006244 of op info@crossings-advisory.com
Comments


bottom of page